Mergi sus

Amenajare baie Ploiesti

Amenajare baie Ploiesti,Prahova

amenajare baie 3 Amenajarea unei bai necesita o serie de operatiuni complexe cum ar fi inlocuirea instalatiei sanitare,decopertarea completa a peretilor,realizarea unor structuri din rigips,placarea ceramica,gresie,faianta sau alte materiale in amenajare baiefunctie de cerintele clientilor,refacerea sistemului de iluminare,montarea obiectelor sanitare.

Recomandabil este inaintea inceperii lucrarilor sa se realizeze un plan de design interior amenajare baie1de catre un arhitect.Astfel veti putea avea o baie cu stil care sa va reflecte personalitatea.

Amenajare baie

Dupa realizarea planului de design interior si a randarilor de asezare a obiectelor sanitare se pot incepe lucrarile de amenjare decopertarea renovare baie ploiesti gresiei si faiantei vechi.

Apoi urmeaza refacerea instalatiei sanitare a baii care este recomandabil sa se efectueze integral si sa fie cat mai ascunsa posibil pentru un aspect cat mai placut.Montare chiuvete

Trebuie sa aveti in vedere ca s-ar putea sa fie nevoie daca pardoseala nu este dreapta de turnarea unei sape de egalizare,iar apoi inaintea montarii gresiei de realizarea unei hidroizolatii a pardoselii.

Montarea gresie si a faiantei trebuie facuta cu mare atentie.Pereti trebuiesc masurati pentru ca faianta sa poata fi asezata pe pereti fara a ramane spatii neplacute.

Ultima etapa a amenajari este reprezentata de montarea obiectelor sanitare

Echipa noastra de amenajari si instalatori este competenta sa execute oricare dintre aceste etape de amenajare a unei bai.Realizam atat proiectare si design interior,refacerea instalatiilor sanitare si electrice,renovari complete,cat si mobilier pentru baie.

Amenajare baie.Executam lucrari atat in Ploiesti,Bucuresti,cat si in restul tarii.