Mergi sus

Instalatii

Reparatii instalatii sanitare

fixit1

Asiguram cele mai diverse reparatii ale instalatiilor sanitare: inlocuim tevile sparte, reparam baterii si robineti care curg, inlocuim racorduri de alimentare, reparam instalatii de scurgere defecte si inlaturam cauzele eventualelor inundatii.

Reparatii instalatii termice

Reparatii instalatii termice

Realizam echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.

Desfundare WC, Chiuveta, Tevi, Conducte

Desfundare WC, Tevi, Conducte, Chiuveta

Desfundam in regim de urgenta WC-uri infundate, tevi de scurgere ale chiuvetelor, cazilor de baie, cabine de dus sau sifoane de pardoseala. Instalatorii reparatot.ro au echipamentele necesare pentru a rezolva astfel de probleme usor.

Montaj calorifere

Montaj calorifereMontam sau inlocuim calorifere indiferent de tipul acestora, instalatorii firmei noastre putand oferi consultanta in privinta alegerii radiatorului potrivit pentru a obtine o eficienta crescuta de incalzire si un pret mic la achizitia de materiale necesare lucrarii.

Instalatii electrice

instalatie-electrica-ploiesti
Specialistii nostri electricieni sunt specializati, calificați si cu experienta de peste 15 ani pentru realizarea, refacerea sau remedierea oricarei instalații electrice de la contor spre consumatori indiferent daca este vorba despre cabluri intrerupte pe circuit, legaturi slabite in doze, intrerupatoare sau prize defecte.

Lasă un răspuns