Mergi sus

Amenajat

Servicii de amenajari constructii rapide Prahova renovari case,vile,apartamente,spatii comerciale

  • Amenajari Exterioare

  • Amenajari Interioare

Oferim servicii de amenajari, renovari case,vile,apartamente,spatii comerciale

amenajari-ploiesti

Exteriorul imobilului este primul lucru pe care un oaspete il vede, facandu-si totodata prima impresie despre proprietar.

De aceea fatada cladirii, curtea si gardul trebuie sa fie cat mai bine realizate si sa impresioneze. Serviciile noastre se adreeseaza tuturor proprietarilor care au nevoie de amanajari exterioare, reparatii sau renovari.

Datorita experientei acumulate in cei 12 ani, serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, prin echipe calificate si colaboratori selectionati cu grija in tot acest timp. Ne diferentiem prin calitate, professionalism si termene intotdeauna respectate.

In domeniul amenajarilor exterioare executam orice tip de lucrari de la reparatii acoperisuri, sisteme de colectare a apei pluviale, izolatii termice, hidroizolatii, amanajari curti, etc…

Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari exterioare:

Reparatii acoperisuri;

Reparatii si inlocuiri sisteme de colectare a apei;

Amenajari curti interioare;

Orice tip de amanajari exterioare.

Amanajarile interioare inseamna tot procesul de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit pentru cerintele dumneavoastra, intr-un spatiu confortabil, ergonomic si cu un design nou.

Uneori se pleaca inca de la faza de constructie a structurii cu un proiect de amanajare interioara cea ce da coeziune intregului proiect, insa de cele mai multe ori spatiul deja exista iar amanajarile interioare devin un proces de transformare, comform necesitatilor.

Domeniul amanajarilor interioare este cuprins complet de compania noastra de la aer conditionat pana la instalatii sanitare si electrice, mobilier la comanda pana la tamplarie PVC sau aluminiu.

Fie ca este vorba de reimpartirea unui spatiu commercial sau a unei lucuinte sau pur si simplu doar de schimbarea culorii, specialistii nostrii te pot ajuta. Plecand de la premiza ca nimic nu este imposibil am reusit sa realizam inca din 2003 si pana in present proiecte de amanajari interioare la cele mai inalte standarde.

In domeniul amenajarilor interioare executam orice tip de lucrari de la instalatii sanitare-electrice pana la mobilier la comanda, tamplarie PVC si aluminiu, AC, etc…

Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari interioare:

Amanajari interioare apartamente;

Amanajari interioare birouri;

Amanajari interioare spatii comerciale;

Amenajari interioare vile si case;

Amenajari interioare de orice tip.